21 – 22 грудня у Запоріжжі відбудеться третій фестиваль бізнес-ідей «Startup Fest – 2021», цього року — онлайн. Захід організовано Департаментом надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради та Запорізькою торгово-промисловою палатою у рамках Програми підтримки МСП у м. Запоріжжі.

Головна подія фестивалю – проведення конкурсу інноваційних стартапів. Цього року на розгляд журі надійшло 42 заявки від авторів стартапів із Запоріжжя, Миколаєва, Одеси, Києва, Харкова, Дніпропетровщини.

Наразі конкурсна комісія у складі представників міської влади, Запорізької торгово-промислової палати, бізнес-асоціацій, підприємців, бізнес-консультантів, представників бізнес-шкіл, вищих навчальних закладів та депутатів міської ради відібрали 19 проєктів-фіналістів. У їх числі – майже порівну комерційних і соціальних проєктів, зокрема, у сфері туризму, ІТ-технологій, освітні, екологічні, оздоровчі проекти, є ідеї розвитку сімейного бізнесу.

Цього року переможці будуть визначатися за трьома категоріями: інноваційні, соціальні стартапи і вперше – переможців визначать серед учасників-школярів. Загальний призовий фонд становить 50 тис. грн.

Запорізька торгово-промислова палата підготувала спеціальний приз: найпрофесійніші стартапи отримають ефективний маркетинговий інструмент — право участі у міжнародних виставках у ВЦ «Козак-Палац» протягом 2022 року.

Онлайн-захисту проєктів учасників під час «StartUp Fest» 21-22 грудня передуватиме серія підготовчих тематичних тренінгів, присвячених мистецтву вдалої презентації, фінансам і управлінню.

Хто отримає відзнаки – дізнаємось вже 22 грудня 2021 року.

«StartUp Fest» відбуватиметься у Запоріжжі вже втретє. Переможцем попереднього конкурсу у категорії «інноваційні стартапи» став енергодарівець Денис Скупий із проєктом зі створення деталей для автомототехніки за допомогою лиття. Його історія – приклад того, як захоплення стало справою життя.

За минулі роки проведення фестивалю молодь з усієї України представила свої бізнес-проекти фахівцям і інвесторам. До участі в конкурсі стартапів надійшло понад 150 заявок, виступили більше 40 провідних зарубіжних і українських спікерів. На виставковому майданчику були представлені діючі стартапи, бізнес-інкубатори, міжнародні проєкти з підтримки бізнесу, фінансові заклади, коворкінги тощо.

Цьогоріч захід в онлайні об’єднає комплекс ділових заходів: конкурс стартап-проєктів, конференцію та віртуальну виставку об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва.

Захід у ФБ: https://www.facebook.com/events/369169044962999

Телефони для довідок: 050 668 6224; 098 872 2962

Пресцентр: (050) 6004681, email: