Міжнародний Центр «Світ очима дітей» оголошує про початок традиційного різдвяного благодійного проєкту «Подаруй посмішку».

З 05 по 25 грудня включно триватиме збір різдвяних подарунків для дітей сиріт, інвалідів, малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей учасників АТО.

Кожен зможе зробити різдвяний подарунок дітям.

Що б допомагати ближнім, необов’язково бути сильним і багатим, досить бути добрим! Ви самі вибираєте подарунок на будь-який смак і гаманець. Взяти участь в акції можна і просто перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок Громадської організації Міжнародний Центр «Світ очима дітей».

Цілі і завдання: В умовах карантину, з обмеженням масових Різдвяних свят і Новорічних ялинок, створити дітям святковий настрій, урочисто піднести подарунок кожній особливій дитині.

Формувати в суспільстві атмосферу взаємодопомоги, загальної турботи і пильної уваги до дітей.

Формування в суспільстві атмосфери взаємодопомоги, загальної турботи і пильної уваги до дітей

Проєкт буде проходити в такий спосіб.

«Щороку ми просимо дітей з багатодітних сімей, дітей-інвалідів написати листа, намалювати малюнки Святому Миколаю і розповісти про свої мрії, таких наївних і дитячих.

Починаючи з 18 грудня самі звичайні люди перетворюються в чарівників з доброї казки в «Запорізькому академічному обласному театру ляльок» почнуть відбуватися чудеса: Дітей чекає театральна вистава, веселі ігри та подарунки. Тим хто не зможе відвідати свято,  Святий Миколай доставить подарунки за адресою призначенням.

Тільки всі разом ми можемо подарувати дітям Різдвяну і Новорічну казку.

Що може стати подарунком: Канцтовари, косметика, текстиль, іграшки, дитяче харчування (сухе), памперси, цукерки, фрукти, сертифікати на послуги стоматології, перукаря і т.д

Графік роботи пункту збору подарунків і контакти координаторів акції 067-613-42-40; 066-323-81-97; 098-64-98-790 пр. Соборний, 105 поверх 4 кімната 3 (понеділок, середа, п’ятниця)

Звітність: У січні 2021 року на сайті divosvit.com.ua будуть викладені звітні: фото, опис заходів.

Коли то ми то ж тільки збиралися займатися благодійністю.

Тепер це наповнює нас щастям.