м. Дніпропетровськ,
вул. Академіка Вернадського,
(вул. Дзержинського)
буд. 18а, оф.20

БО «БФ «МАМА плюс Я»
Р/р 26005024149801
ПАТ «АЛЬФА-БАНК»
МФО 300346
Код ЄДРПОУ 41525151

Прес- реліз
XIII Благодійного фестивалю «Мама+Я»
під творчою назвою «Запрошуємо у казку!»

 

09-08-2019

09 вересня 2019 року у м. Дніпро на території розважального комплексу Bartolomeo Best River Resort з 9.00 до 18.30 відбудеться XIII Благодійний фестиваль «Мама + Я» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під творчою назвою «Запрошуємо у казку!»
До участі залучаються діти, які виховуються в опікунських, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу м. Запоріжжя та Дніпра, а також вихованці інтернатних закладів, реабілітаційних центрів (колишніх притулків) Запорізького та Дніпровського регіонів.
Всього в цьому році ми плануємо залучити 4000 дітей, а саме 1000 дітей із Запорізької області та 3000 дітей з Дніпропетровської області.
Мета фестивалю – підтримати дітей, які залишились без батьківського піклування, дати можливість дітям показати свої таланти та реалізувати свій потенціал на творчому конкурсі фестивалю, на спортивних майданчиках «Веселих стартів», на чемпіонаті з футболу, та отримати цінні призи!

В цьому році ми запропонували дітям незвичайний формат! На них чекає справжня казка з тематичними героями біля входу, які зустрічатимуть дітлахів та барвиста алея, як у Диснейленді! Діти-сироти отримають елементи казкової атрибутики, відвідають чарівні майданчики з майстер — класами, а ведучі на сцені й волонтери, теж будуть в образах улюблених персонажів казок та мультфільмів.
Разом з меценатами та волонтерами ми бажаємо подарувати дітям незабутнє свято та віру в те, що дива існують!

Вихованців закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування Запоріжжя ми запрошуємо до участі у XIII Благодійному фестивалі у кількості 1000 осіб на другий та третій заїзди заходу о 11.30 та о 14.00.
Діти Запоріжжя, які виховуються в опікунських та прийомних родинах, готують:
— 20 номерів в концертну конкурсну програму, за підсумками якої на переможців чекають кубки та цінні призи;
— дві футбольні команди (всього 24 дитини) приймуть участь у Чемпіонаті та отримують в подарунок повні комплекти професійної футбольної екіпіровки;
— дві команди ( всього 36 дітей) стануть учасниками змагань за цінні призи на Веселих стартах.

1000 дітей стануть учасниками корисних та цікавих майстер — класів, розваг, глядачами концертів, учасниками виставці творчих робіт та отримають гуманітарну допомогу.
Місія та ціль широкомасштабного фестивалю «Мама+Я» — успішна соціалізація дітей-сиріт, профорієнтація, їх творчий розвиток та адресна допомога. Вже 13 років фестиваль проходить у місті Дніпро, 3 роки — у Запоріжжі та 2 роки у Кропивницькому, в цьому році — вперше у м. Київ, і за цей час заходи відвідало близько 50 000 дітей! В тісній співпраці зі службами у справах дітей ми допомогли створити 400 прийомних сімей та 250 дітям знайти опікунів та усиновлювачів. Нас підтримують меценати та зірки українського шоу бізнесу, мистецтва, спорту та кіно. Ми чекаємо на них знов. До нас приєднуються ДСНС України, Національна поліція, Патрульна поліція, Ювенальна поліція, медики швидкої допомоги та інші.

Наші співорганізатори: Служби у справах дітей, державна служба зайнятості.
Медіа-партнери: Національна спілка журналістів України, міські та всеукраїнські ЗМІ.
З кожним роком фестиваль завойовував довіру меценатів і любов дітей. Дарував та продовжує дарувати дітям віру у те, що їхня мрія про сім’ю може стати реальністю, що вони можуть проявити свої таланти та отримати визнання, а у майбутньому знайти свій шлях у житті та підтримку суспільства.
Чекаємо на всіх, чиї серця відкриті доброті!

 

З повагою,
директор БО «БФ «МАМА плюс Я»                                                                                                                                                                                                                                         Н.А. Сивак
+38067 563 41 83
+38099 362 83 22
[email protected]