13.02.18 у Центрі молоді об 11:00 прес-конференція «Індекс Євроінтеграційного Економічного Поступу в Україні. Презентація результатів у Запорізькій області»

13.02.2018

«13» лютого 2018 року об 11:00 год. в Запорізькому обласному центрі молоді, що за адресою вул. Патріотична, 49, 2 поверх, відбудеться прес-конференція «Індекс Євроінтеграційного Економічного Поступу в Україні за 2014 – 2016 роки. Презентація результатів у Запорізькій області». Організатором заходу є MLS group (Marketing and Legal Solutions).
Захід проводиться в рамках проекту «Індекс Євроінтеграційного Економічного Поступу: оцінка економічних реформ в регіонах України на шляху до впровадження зони вільної торгівлі з ЄС», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з MLS group (Marketing and Legal Solutions) та ГО «Запорізьке міське товариство німців «Відродження»» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів. Реалізація проекту стала можливою в рамках ініціативи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (м. Київ) «Просування реформ в регіони» за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid).
Під час заходу будуть представлені результати дослідження розрахунку Індексу Євроінтеграційного Економічного Поступу за 2014 – 2016 роки в Запорізькій області.
До участі у заході запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування; представники організацій, що займаються питаннями дослідження економічної політики в контексті імплементації Угоди про асоціацію та впровадження ПВЗВТ; дослідники та науковці у сфері економіки; представники агенцій регіонального розвитку; представники бізнесу; зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти; представники засобів масової інформації.
Контактна інформація: Дмитро Арабаджиєв, [email protected]